Vi kan kyla! Kyltjänst Eskilstuna

MER OM OSS

Kyltjänst i Eskilstuna, med anor från 60-talet, har sedan 70-talet haft kyla som sin specialitet. Vår styrka är att vi kan kyla! Vi är en kompetent och pålitlig partner av smart, säker och hållbar kyla med fokus på varje kunds unika behov och förutsättningar.

Totalentreprenad vid installationer av både kyla, värme och ventilation, ofta tillsammans med en eller flera av våra duktiga samarbetspartners, är en del av vårt erbjudande. Vi arbetar även som underentreprenör där vi leverar och installerar kylanläggningar vid ombyggnation eller nyproduktion inom industri, fastighet, kontor samt butik. 

Kyltjänst i Eskilstuna erbjuder även service samt drift och underhåll av större anläggningar. Vår breda kompetens och långa erfarenhet av fastighetstekniska system gör att vi kan underhålla, övervaka och energioptimera våra installationer för trygg, säker, och hållbar drift. Vårt mål är att skapa en anpassad och energibesparande hållbar lösning och en personlig relation till varje kund.

JOBBA HOS OSS

Hos oss på Kyltjänst Eskilstuna har vi ett trevligt, inkluderande och positivt företagsklimat där våra anställdas trivsel är av största vikt. Vi är ett familjärt team där varje anställd arbetar med stor frihet under eget ansvar. Att våra anställda mår bra tycker vi är jätteviktigt och erbjuder därför både gym och pingisbord där det ofta är full aktivitet och mycket skratt. 

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar och ger vår personal möjlighet till personlig utveckling genom fortlöpande kompetenshöjande utbildning.

Låter det som något som skulle passa dig? Vi på Kyltänst Eskilstuna är alltid intresserade av kompetent och trevlig personal. Skicka in din intresseanmälan via vårt formulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Miljö och hållbarhet

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Utifrån vår hållbarhetspolicy kan du som kund kan känna dig trygg och säker på att vi alltid erbjuder bästa möjliga lösning, både för miljö, ekonomi och människa. 

Vårt företag, Kyltjänst i Eskilstuna AB, följer den svenska och EU’s ”F-gasförordningen” som reglerar bl a installation, läckagekontroll, utsläpp och återvinning samt ställer krav på utfasning av ”gamla köldmedier”. Det primära syftet med EU’s f-gasförordningen att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till minskad negativ miljöpåverkan. I möjligast mån använder vi oss därför av köldmedier, som CO2, med låg klimatpåverkan.

Vi som företag arbetar hela tid med förbättringar för att på bästa möjliga sätt bidra till en hållbar framtid.

NORDIC CLIMATE GROUP

Marknaden för kylinstallationer och energieffektiva tekniska lösningar ökar i takt med samhällets allt tydligare hållbarhetsfokus. För att kunna möta efterfrågan och hantera marknadsmöjligheterna har en grupp kylföretag bildat Nordic Climate Group, ett rikstäckande nätverk av lokala kylföretag tillsammans med Capillar. Kyltjänst i Eskilstuna AB är sedan i maj 2021 en del av ”Nordic Climate Group”.

Det är stort för oss men du som kund kommer du inte märka någon större skillnad. Vi är fortfarande verksamma under varumärket ”Kyltjänst Eskilstuna”, men ingår i en större grupp av lokala kylföretag. Per Andersson och Joakim Mannby, med sin kunniga och professionella personal, är fortfarande samma engagerade företagare som brinner för att hjälpa dig med energieffektivisering, kyla, värme, installation och service. Precis som tidigare alltså, men med större styrka och möjligheter i ryggen.

Vill du att vi sköter driften av dina kylanläggningar?

Teckna vårt serviceavtal för periodisk läcksökning, med möjlighet till jouravtal 24/7, så kan du koppla
av och fokusera på din dagliga verksamhet

Hållbar energieffektivisering! Vill du att vi berättar mer?

Vi kan kyla, värme, ventilation, drift- och underhåll samt fastighetsautomation. Vill du att vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig
och ditt företag att energieffektivisera just din anläggning?